sâmbătă, 22 martie 2014

Din ON in TV

Am observat ca din ce in ce mai multi bloggeri apar sau isi fac emisiuni pe la TV. E un lucru foarte bun, atat pentru bloggeri dar si pentru blogosfera. E ceva la moda sa apari si la TV, desigur, in mare parte bloggeri locali apar la posturi de TV locale, mici. Dar am vazut si bloggeri mari precum Chinezu, RazbanBB si asa mai departe, care au aparut si care au emisiuni TV foarte reusite.

E o noua metoda de promovare a blogosferei si a blogurilor, dar pentru a aparea la o emisiune televizata trebuie sa fi foarte tare, sa ai un blog care sa spuna ceva si sa ai vechime pe internet. E destul de simplu, mai ales daca scrii despre localitatea ta, articole bune sau nu. Cineva o sa te vada si o sa apari si tu intr-o emisiune.

O sa revin cu un alt articol, foarte detaliat. Inca imi pregatesc lista si urmaresc emisiuni unde isi fac prezenta bloggeri. E bine, draga bloggosfera, tot asa!

Share This!


Un comentariu:

  1. Si Blogatu are un fel de emisiune tv, vorbeste despre diferite gadgeturi si chestii de tehnologie. Ma uit la chinezu de multa vreme, deja ma plictisesc...

    RăspundețiȘtergere

Aprob fiecare comentariu daca acesta este la subiect.
Nu tolerez: rasistul, injurile si limbaj de MIRC/chat.
Din partea mea, link-ul e dofollow.

Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates