joi, 20 martie 2014

Cea mai buna cafea

De cateva luni sunt consumator inrait de cafea, asta inseamna ca folosesc cafeaua dimineata, cafeaua dupa-masa si uneori seara. Multa cafea, multe ore nedormite si s-a inteles idea. Deoarece vreau sa folosesc o cafea buna, am trecut de la cafea cumparata din comert, care au ambalaje frumoase si multa reclama pe la televizor sau alte canale media, la boabe de cafea.

Cafeaua din Romania nu e cafea, e un fel de cafea dar nu cafea. Cafeaua pe care o gasim pe rafturile magazinelor are un pret extrem de ridicat, mai ales daca ne gandim la branduri cunoscute in Romania. Pretul lor este influentat in mare parte de "expertii in marketing". Cafeaua adevarata se afla in boabele de cafea, pe care le macini acasa. Acolo se afla una dintre cele mai bune cafele, in boabele proaspat prajite.

Nu sunt eu mare expert in cafea, dar vreau sa va spun ca cea mai buna cafea o pregatesti singur, macini boabele si o faci in rasnita. Preturile unei cafele este mai mic decat in cazul cafelei gata cumparate la plic sau kilogram. Singura diferenta este gustul si calitatea cafelei.

Share This!


Un comentariu:

  1. Ai mare dreptate, cea mai buna cafea e cea proaspat macinata, desigur sa fie si prajita.

    RăspundețiȘtergere

Aprob fiecare comentariu daca acesta este la subiect.
Nu tolerez: rasistul, injurile si limbaj de MIRC/chat.
Din partea mea, link-ul e dofollow.

Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates