sâmbătă, 22 martie 2014

Vrei sa faci bani din blogging?

Sunt mare cititor de bloguri, in lista mea de favorite se regasesc multe bloguri. Pe toate blogurile din lista, cel putin gasesc un articol despre cum sa faci bani cu ajutorul unui blog. Ciudat, nu? Toti stim sa facem bani, dar nu se vede. In lista am si cateva persoane care nu stiu cu ce se mananca blogul si ofera sfaturi despre cum sa faci bani cu ajutorul blogului. Desigur, advertorialele nu inseamna ca faci bani dintr-un blog, e o sursa destul de buna de facut bani dar pierzi si credibilitate.

Daca vrei sa faci bani din blogging atunci iti dai demisia de la locul de munca si te apuci serios de blogging. Serios la modul serios ma refer. Nu ca adaugi un articol odata pe zi, si il lasi acolo pana il gaseste cineva. Daca vrei sa faci bani atunci trebuie sa muncesti, nu opt ore pe zi ci macar cinci. Scrii macar patru articole pe zi, documentate si puse la carte, asa cum se cere. Programezi sa apara doar doua pe zi, la ore de varf. Cand apar, tu trebuie doar sa le promovezi intensiv prin retele de socializare, alte bloguri si forumuri. 

Dupa ce adaugi macar doua articole pe zi, desigur sa fie articole bune nu doar din viata ta, sau viata vecinului. Faci un research, sa vezi ce se cauta si ce nu. Scrii doar ceea ce este util. Dupa ce ai scris timp de o luna articole, o sa vezi o crestere foarte buna pe partea de vizite, atunci o sa poti adauga reclame adsense. O sa primesti bani pentru fiecare click dat de un vizitator.

Mai multe nu am ce spune, daca vreti sa faceti bani buni din blogging trebuie sa si lucrati, nu doar sa scrieti un articol pe zi si sa comentati alte bloguri. Din blogurile personale si generale nu prea se scot bani, mai ales din cele personale. Cu cat blogul tau e mai bine nisat, cu atat vei avea sansa sa scoti mai multi bani. Acum se cauta bloguri nisate, nu bloguri personale/generale.

Share This!


Un comentariu:

Aprob fiecare comentariu daca acesta este la subiect.
Nu tolerez: rasistul, injurile si limbaj de MIRC/chat.
Din partea mea, link-ul e dofollow.

Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates